Want your
own Fotopage?








 
ANIZA's FotoPage

By: ANIZA DAUD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Mar-2006 08:40 Email | Share | Bookmark
kolej tentera udara, kepala batas, kedah

adam dok langut tgk heli ngan k.terbang kat KTU
alya n adam dok tunggu kat KTU
mama ngan alya
dari kiri Lt. Ida Mardiana, Kapt. Noor Ilyana n adam
Lt. Ida n Cpt. Yana dok sembang..
all the captains and leftenans
adam dah boring tunggu sampai gigit kerusi..
alya dok belek name tag Kapt.Noor Ilyana Daud TUDM
Lt. Ida Mardiana binti Idris TUDM
Kapt. Noor Ilyana ngan alya..
Kapt. Noor Ilyana Daud TUDM
frm left. Capt. Lyana, Capt. Remi n Lt. Ida TUDM
Kapt. Lyana TUDM n Kapt. Remi TUDM
 
Lt. Ida TUDM dok dengaq taklimat
kat dlm dewan.. gelap la pula gambaq ni
alya lena keletihan
begitu juga ngan adam
 
 
 
 
 
 
 
dok angkat beg masing2 n letak dalam lori
 
peluk cium n amanah dari seorang ibu..
celah2 tu nampak tak hubby i (baju oren).. dia tlg angkat beg
bas TUDM
Kapt. Lyana dok atas bas utk ke Mes Pegawai di Tanah Merah
Kapt. Lyana TUDM dok lambai kat kami..
 
 
atas bas sebelum b'tolak, Kpt. Lyana, Kpt. Remi n Lt.Ida
bas dah dok jalan.. sedih juga la..
hari ni, 6/3/06 p hantaq adik no. 2 daftar kat KTU... dia join air force. pas ni kena panggil dia Kapten Noor Ilyana Daud TUDM. dia start training 6/3/06 sampai early disember 2006. kami p satu kereta hantaq dia kat KTU. sedih la juga.. tapi x pa.. there are 16 ladies and 19 men. so 35 of them batch 19/2006. hm.. for the first 2 months no h/p allowed, no visitors allowed.. kalau nak contact dia pun after 2 months... pas dengaq taklimat dll dan say good bye kat Kapten Noor Ilyana my family and my parents singgah makan kat jitra.. pas tu we all proceed ke Bukit Kayu Hitam. p belah malaysia ja.. x beli apa pun.. x dak yang menarik.. saja ja p.. pas tu balik ke sp sat.. after maghrib balik penang.. tu pun alya x p sekolah satu hari (isnin)..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net