ANIZA's FotoPage

By: ANIZA DAUD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Oct-2008 14:36 Email | Share | | Bookmark
nur arissa ahmad salihudin..

alhamdulillah.. sebulan dah usia nur arissa.. bawa g klinik kesihatan jalan macalister.. g timbang.. terkejut jg ibu.. dah 4.65kg ank dara ibu ni..lain-lain x dak pa.. insya-allah ibu akk teruskan fully breastfeeding ank ibu ni mcm abang ngan akk2 dia..

tp tiba2 ari ni 26/10/08 dia selsema ngan batuk.. dah bawa g klinik tp x baik juga. ingat nk bawa g spital pula la.. cian dia.. cian sgt2.. lena pun x jelap.. hidung sumbat..

get well soon dear..







Thursday, 25-Sep-2008 10:32 Email | Share | | Bookmark
puteri/baby baru..

Alhamdulillah.. pada 25 September 2008 @ 25 Ramadhan 1429, tepat jam 10.32pagi aku selamat melahirkan seorang puteri yang ke-4 seberat 3.9kg. Awal lebih kurang 2 minggu dari tarikh jangkaan iaitu 10 Oktober 2008. Alhamdulillah semuanya selamat. Cuma puteri baru dimasukkan ke wad untuk beberapa hari kerana 'jaundice'. Alhamdulillah semuanya dah o.k.

Ceritanya bermula..

22/9/2008-24/9/2008 mc kerana demam dan x larat sangat2 dah. Hari Khamis 25/9/2008 pergi keja macam biasa. Hantar anak ke tadika dan nursery. Sampai pejabat buat keja macam biasa. Tiba-tiba rasa sakit. Ingatkan sakit biasa ja. Gi tandas.. tak dak pun tanda. Buat lagi keja macam biasa. Makin lama makin kerap rasa sakit.. Sampai keluaq ayaq mata..

Last-last dah tak tahan sangat.. tepon Pusat Kesihatan USM. Minta ambulans tolong hantarkan ke Hospital Bersalin Pulau Pinang. Dalam ambulans ditemani oleh 2 orang jururawat ngan officemate yang kecik molek, Puan Jasliza Jamil. Puan Rosliza Musa ngan Cik Eliza Md. Rasid ikut dengan keta. Jururawat kata sakit ni makin kerap ni.. Naik ambulans siap ngan siren pun rasa lambat sgt sampai.

Rasa-rasanya sampai Hospital Bersalin Pulau Pinang sekitar jam 10.15pagi-10.20pagi. Terus doktor
'check'. "Pintu" dah buka 7-8cm. Terkejut sungguh.. Pas tu tepat 10.32pagi dengan sekali nafas, aku telah melahirkan seorang cahaya mata yang diberi nama NUR ARISSA BINTI AHMAD SALIHUDIN. Yang lucunya.. suamiku x sempat menyaksikan saat-saat kelahiran puteri kami yg ke-4 ni memandangkan suamiku baru ja sudah sign surat kat luar labour room, baru ja pakai apron.. baby dah keluar.. Suamiku tersayang sampai tengok2 uri dah keluar.. Suamiku sempat mengucup dahiku dengan mengucapkan terima kasih dan tahniah.. Alahai.. tersentuh betoi..

Insya-Allah.. aku akan berpantang di rumah sendiri.. Doakan semoga Nur Arissa baik dari jaundice..

Sori la kawan-kawan.. x leh nk upload gambaq.. tempat cucuk wayar cable rosak.. nnt2 la ya..

Aku bersyukur kepada Yang Maha Esa atas kelahiran ini.. Syukur semuanya mudah dan selamat.. Alhamdulillah..



Thursday, 24-Jul-2008 06:04 Email | Share | | Bookmark
akma n ryna..

pn. rosliza..
puan noraini
cik eliza... nama glamor.. cik 'L'
View all 12 photos...


Tuesday, 13-May-2008 03:21 Email | Share | | Bookmark
scan baby..



Monday, 14-Apr-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark
dating.. g tengok wayang..

kelmarin dating ngan hubby i.. anak2 adik n adik ipar tolong jagakan.. kami dua g tengok Evolusi KL Drift.. saja la.. dah lama x dating.. x amik gambor pun.. ok la cerita tu.. not bad.. better than Impak Maksima... hubby i ni minat ngan drifting ni.. tu yg p tengok tu.. kami tgk show pkl 4.20petang..

thanks to farhan n linda cos tolong tgk2 kan anak2..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net